Was & strijkservice – Hoe werken wij?

Kom mijn was halen

Bel 030-721 08 23 of mail naar info@wederkeer.nl. We maken dan een afspraak om uw was GRATIS op te halen en weer terug te brengen, wanneer het u uitkomt.

Overhandig uw was

Overhandig uw was in een Wederkeer wasnet. Als u voor het eerst van onze service gebruik maakt, dan ontvangt u een gratis wasnet als wij uw was ophalen. U gebruikt deze bij uw volgende wasafspraak.

Uw frisse was terug

Als wij uw schone was afleveren, dan rekenen wij af. Voor mensen met een WMO indicatie voor de was, is de was & strijkservice gratis. Andere kunnen voor de tarieven kijken op onze prijslijst.

Voor wie?

Wederkeer Was & Strijk verzorgt het wassen en strijken voor iedereen. Wij hanteren verschillende tarieven. Heeft u een WMO indicatie voor was & strijk dan kunt u wekelijks gratis* 2 x 5 kg wasgoed laten wassen.
Heeft u een Stadspas dan krijgt u korting op vertoon van uw pas. Overige klanten betalen een marktconform tarief. Kijk hiervoor op onze prijslijst.

Haal & brengservice

Wij komen het wasgoed gratis* bij u ophalen of u kunt het bij ons brengen aan de Herenstraat 75 in Nieuwegein. Brengen en halen kan op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Wij halen en brengen uw wasgoed met onze speciale duurzame fietscargo in de volgende plaatsen: Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Lopik en Vianen. U kunt hiervoor een afspraak maken, zodat u weet wanneer wij komen.

Ook voor dekbedden

Veel dekbedden passen niet in een gewone wasmachine. Met onze grote wasmachines kunnen wij bijna elk dekbed wassen. Kijk wel even op het wasetiket of het dekbed ook machinaal gewassen mag worden.

Prijslijst

Een overzicht van alle prijzen van onze was & strijkservice vindt u op onze prijslijst.

Klik hier